Det er et par måneder væk fra verdensmesterskabet i 2018, men store mærker har påbegyndt at teste nye fodboldsko på forhånd. Arsenal angriber Giroud i træning i dag for at fremvise et nyt par Puma mystiske sorte sko, den første til at opleve 2018 VM-årets mærke nyoprettede sneakers. Fodboldkampens sæson kommer, har virkelig virkelig brug for en Billige Fodboldstøvler, skynd dig for at bestille det.

Giroud har brugt evoPOWER serien i Premier League denne sæson, men denne gang er de udsatte fodboldsko mere som anden generation PUMA ONE. Faktisk har den italienske målmand Buffon båret den samme anden generation PUMA ONE Test sko foran serien. Ifølge de detaljer, der afspejles i billedet, bruger anden generation PUMA ONE samme design som ONE 17.1, men fremhæver det fremspringende korndesign på vristen, hovedsagelig for hele vampen til at hæve kugleelementet mere tydeligvis. Direkte ordrer, Køb Puma fodboldstøvler, og det vil begynde at transportere til dig samme dag.

I starten af ​​2017-18 sæsonen lavede PUMA en dramatisk beslutning om at erstatte evoSPEED med en serie, og hidtil var beslutningen ikke tilstrækkelig god til at sige. Men i forhold til det evospeede fokus på hastighed ser den ene serie ud til at være mere omfattende, og Puma forsøger virkelig at fremme denne helt nye serie, Manchester Citys Aguero og Atletico Madrid alle ændrer Puma one, men fra det overordnede udseende, PUMA ONE serier er virkelig mere end evoSPEED vises "Bloated" lidt. Men fra anden generationens One Test sko ved foden af ​​Giroud vil næste generation vedtage en mere strømlinet skolegeme, og den syntetiske vamp gør det til at se slankere ud som en helhed.

Giroud var ikke alene, og i træning i Arsenal opdagede vi ved et uheld, at hans holdkammerat Ramsey havde en helt ny New Balance All Black testsko. Det lader til, at alle mærker vil lave en fantastisk debut under verdensmesterskabet i 2018.Den bedste fodboldstøvler butik Online, der er mange slags trøjer, hvis du har brug for, og du skal tage et kig.