Portugal vandt tre point i den seneste runde af den europæiske gruppe B, med en 1-0 sejr over Ungarn og fortsatte med at følge den schweiziske rangeringsgruppe anden. Ronaldo scorede ikke i spillet, men gav Andre-Silva en hjælp til at vinde holdets udnyttelser. Ronaldo scorede 15 mål og 3 assisterer i de 12 spil, han for nylig spillede for landet og producerede 18 af dem. Merchandise forfremmelse tid, nu ordrer til at købe Billige Fodboldstøvler, har mulighed for at få en række små gaver.

Væk mod Ungarn, skal Portugal vinde for at holde trit med schweizeren og beholde retten til at kvalificere sig til turneringen. Ronaldo spillede for første gang i spillet og havde et ekstremt stærkt ønske om at score fire gange i første halvdel.Billige Ronaldo fodboldstøvler, god kvalitet, hurtig levering og flere tilbud.

Den anden halvdel af åbningen kun tre minutter, Mutino direkte med bolden fremad, Ronaldo til venstre for vejen til Sprint, i fodbolden før bundlinjen til midten, Ronaldo selvom er et skyndt fodkors, men pointen med Fremragende, i det lille område efter Andre-Da Silva lige foran døren

I sidste ende vandt Portugal en lille sejr over Ungarn med dette mål. Gruppen er stadig rangeret anden med 21 point, og så er der to forberedelser, hvoraf den ene er imod Schweiz, og Portugal får mulighed for at deltage i 2018-præmierne, så længe det vinder de næste to spil.

I de 12 spil scorede Portugal 37 mål, mens Cristiano Ronaldo scorede 18 mål, tæt på halvdelen af ​​det portugisiske holds samlede måltælling. Bare fra dataene er Ronaldo helt sikkert Portugals ægte offensiv angriber.Besøg vores fodboldstøvlerbutik, så vær opmærksom på vores hjemmeside, vi vil til enhver tid opdatere det nye produkt.