Brasiliens nationale spiller Neymar tog to gule kort i kampen mod Barcelona tabte 0-2 Malaga i sidste uge, i almindelighed, spillerne blev forbudt for et spil. Men fordi selv mock dommeren med den måde at klappe i, når de på den måde at han forlod banen, kan der være yderligere straf. Fodbold spil sæson er på vej, nu virkelig har brug for den Billige Fodboldstøvler, skynd dig ordrer.

 

Hvis den endelige Neymar blev udvidet til at suspendere den sag, så ville han ikke være i stand til at fange den April 23 team væk mod Real Madrid ' s derby.

 

I et interview med Barcelona og Juventus, før Champions League, Mascherano, sagde Neymar, bør suspenderes, bare for et spil af straf, han sagde, at der var spillere, der har gjort lige som før, men suspension af kun en enkelt kamp også.

 

"Vi er nødt til at se på, hvad der vil ske næste." Mascherano fortalte reportere. "Der var en spiller, der havde gjort det samme før, og det var kun suspenderet i et spil, og vi vil se det." Hurtigt købe Nike Neymar Fodboldstøvler, jo mere du køber, jo mere rabat du vil få.

 

"Det 's er let at se TV tale om en spiller, der er ting i hjemmet, men det' s svært at træffe en beslutning i en høj - intensitet spil, og nogle gange er dine tanker er forkerte, og at 's hvad der skete med mig.

 

"Vi vil ikke skyde skylden på hinanden, og når holdet er i problemer, forsøger vi at hjælpe ham."

 

Neymar vil være i stand til at deltage i det næste hold og Juventus i Champions League spil, kan du fortsætte med Suarez, Messi partner. Mascherano sagde, at selv hvis Messi ikke vinde mesterskabet for landsholdet, han er også en fodboldlegende.

 

I Real Madrids side, Ramos og Modri? i den første del af spillet mod Bayern vandt det gule kort, vil det miste muligheden for at spille anden runde. Bayern array er Boateng.

 

I det område af Barcelona, Neymar, Pique og Raktich bør være forsigtig med af deres egne handlinger, Juventus er Quartrado.

 

Mens Atletico Madrid, kun Gimenes en person, der har denne risiko, mens Leicester City har Waldie, Sliemani, Ndi Di og Hutt fire spillere. Hvis du ønsker at vide mere information om Nike Neymar Fodboldstøvler, kan du besøge hjemmesiden, hvor der er en mere detaljeret beskrivelse.

Neymar idømt et gult kort igen i Champions League

Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Neymar-idomt-et-gult-kort-igen-i-Champions-League