Jeg tror, ​​at for dem, der elsker PUMA sko til mange år sko fans, "KING" navnet er næsten lig med hele historien om PUMA. Verdens mest levetid fodbold sko, ved tanken om det, der er en tung følelse af historie kommer ud. Fra den begrænsede salg af camouflage PUMA Konge II CAMO sko krop, vi har mere eller mindre på denne sko har en indledende forståelse. Den Billige Fodboldstøvler online shop, er begyndt at rabat, hurtigt bestille det.

 

Behagelig og god naturlæder er kernen i King-serien, i det hele taget, denne generation sko af kongen, og ikke bruge undergravende design, men også i den forrige generation på baggrund af at tilføje et mere moderne design koncept. Som det naturlæder selv er en god sejhed, samt sko læsset ComfortLast, så dette par sko har en bedre inklusive, kan tilpasse sig til de fleste menneskers mund type. Køb Billige Puma Fodboldstøvler, jo hurtigere at bestille, jo flere indrømmelser.

 

Sko hoved udvalg af super blødt læder, der er en meget delikat touch. For at undgå, fordi cortex er for blødt, derefter førte til skooverdelen kollaps, tå på skrå strækning af bilen linje, der anvendes til den øverste armering. Skoene også sluttet sig til nye EverFit strop, gennem foden af ​​regionen til at forbinde snøring bælte og ydersål, for at øge følelsen af ​​indpakkede fødder. Ydersiden af ​​skolegemet nær den første sko hul position, har et lædermateriale logo.

 

I de seneste sæsoner, konge serie af rampelyset næsten helt blev overskygget af evoSPEED og evoPOWER. Yayatolei, Dante og Altta og mange andre spillere, har ændret sig fra King til en af ​​Evo-serien. For Konge II, denne situation er stadig ingen ændring, men dette marked vil altid have fodfæste for læder fodbold sko, på dette område, vil kong serie fortsætte med at opretholde den traditionelle og klassiske besættelse. Vil du købe nyere Billige Puma Fodboldstøvler, skal du være opmærksom på vores hjemmeside, vil vi opdatere det nye produkt til enhver tid.

Dyb blå emalje farve fodboldstøvler PUMA Konge II FG

Læs mere på:http://www.vsffodbold2004.com/Dyb-bla-emalje-farve-fodboldstovler-PUMA-Konge-II-FG